Velkommen til min hage

Alle bildene i galleriet er tilgjengelig for salg.

Ta kontakt på stenseth.elisabeth@gmail.com, eller telefon 97681109 for mer informasjon og bestilling av bilder.

Les mer om megNettbutikk

Vinter og sommer (2018). Digital kunst med utgangspunkt i fotografi

Dianthus deltoides (2017)
Digital kunst med utgangspunkt i fotografi

Stikkelsbær (2018)
Digital kunst

Blomsterbed i juli (2017).
Acrylic markers og tegnepenn på 220 gram syrefritt papir

Hva er en hage?

Jeg sitter i en leilighet i byen og tenker på hvordan hagen min kunne sett ut. Konklusjonen er at den helst skal være ganske abstrakt, og åpen for tolking. De besøkende kan ane en blomst her og der, kanskje et gresstrå og en smijernsport? Fuglene flyr gjennom noe som kan være en klynge med trær, noen hus eller to altfor store blomster.

For meg er ikke en hage en samling med blomster. Jeg ville ikke kunne slappe av på et slikt sted. Rastløsheten ville kommet syngende mot meg som et kor brustige dompapper. Nei, det må skje noe i en hage som er spennende og utfordrende. For behagelig er for kjedelig, jeg vil ikke kjenne igjen alt som er der. Dessuten er jeg åpen for at helt nye ting kan dukke opp.

Drømmehagen lever sitt eget liv og har en egen personlighet. Den er ikke grundig planlagt av en landskapsarkitekt og utført av en anleggsgartner. Til det er drømmehagen min for egenrådig: den nekter å være A4.