Nettsidedesign

En webside eget domene styrker din troverdighet overfor publikum. Sammen med sosiale medier gir den deg en solid tilstedeværelse på nett.

Jeg tar de fleste typer oppdrag: alt fra enkle og minimalistiske sider til større sider og nettbutikker. Det er opp til deg hvilket nivå du ønsker å være på; hvordan designet skal være, hvilke funksjoner du vil ha med og i hvilken grad du selv ønsker å administrere sidene dine. Se gjerne gjennom noen av eksemplene på nettsider jeg har satt opp.

Jeg bruker one.com som hostløsning, og setter opp sidene med hjelp av WordPress. Når sidene er satt opp vil det være nødvendig med jevnlige oppdateringer av maler, plugins mm. Dette er relativt enkelt å gjøre via WordPress Dashboard, og jeg tilbyr opplæring i dette hvis det er ønskelig. Vi kan også avtale at jeg jevnlig går inn og kjører oppdateringer.

Jeg kan tilby konkurransedyktige priser og tett oppfølging av deg som kunde. Prisen for en nettside vil variere avhengig omfang og dine behov. Jeg tar i utgangspunktet 300 kr i timen, og et enkelt oppdrag kan være løst på mellom 15 og 20 timer (kan bli mindre dersom du ønsker svært minimalistiske sider og er villig til å gjøre mesteparten av arbeidet selv).

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale via e-post eller telefon – eller bruk kontaktskjemaet. Les mer om meg og min bakgrunn her.

Tlf: 976 81 109
E-post: stenseth.elisabeth@gmail.com

14 + 6 =